CB Alginet - Sandá Electroclima CB L´Hospitalet

05.03.2024

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet continua immers en una dinàmica negativa de la qual no està sent capaç de sortir. Davant l'Alginet, un altre rival directe, desfeta dels hospitalencs, que han caigut per 74-57.

Una derrota que s'entén, sobretot, pel primer i tercer període. L'Hospi no ha sortit bé de vestidors, ni al principi de partit ni després del descans. El 20-5 del quart inicial i el 26-10 del tercer parcial han estat una llosa massa gran per a un equip que sembla haver perdut tota la confiança.

A l'últim quart, el CB l'Hospitalet ha rentat una mica la seva imatge i ha estat capaç de maquillar el resultat. La derrota, igualment, fa mal, i deixa molt tocat a un Hospi que cau a la zona de promoció de descens. Les quatre derrotes consecutives han complicat molt el futur immediat d'un equip riberenc que fa un mes semblava més a prop de disputar el play-off que de lluitar per la salvació. La història, malauradament, ha canviat.

L'Hospi té ara cinc partits més, tots ells de vital importància. El primer serà aquest dissabte, a partir de les 19:30h, contra el Salou. L'equip de Claudio Jorquera necessita guanyar per fer net i afrontar amb millors perspectives el que resta de temporada.