CB L´Horta Godella vs Sandá Electroclima CB L´Hospitalet

06.02.2024

Derrota del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet a la pista de l'Horta Godella, en un partit poc vistós dels homes de Claudio Jorquera. Quasi sempre per darrere en el marcador, al final els hospitalencs han caigut per 80-66, perdent també el bàsquet average.

El primer període ha estat el millor dels hospitalencs, amb un màxim avantatge de set punts (9-16) però amb un tram final no tan bo que ha permès als valencians remuntar i acabar el quart amb igualtat, 23-23.

Han estat, precisament, els darrers instants en els quals l'Hospi ha estat per davant. A partir d'aquí, l'Horta Godella sempre ha manat i tret d'alguns moments de bon joc dels hospitalencs, com els minuts inicials del tercer quart, el cas és que els valencians sempre semblaven més còmodes sobre la pista.

Al final, a més, els locals han estat capaços d'estirar encara més la diferència fins al +14 final, aconseguint també el bàsquet average. Un detall que pot no resultar important a final de lliga però que ara, precisament, és el que fa que els valencians estiguin per sobre de l'Hospi a la classificació, malgrat que els dos conjunts tenen el mateix balanç, 8-10.

La millor notícia, això sí, ha estat el retorn de Xavi Guia. Després de diverses setmanes sense poder jugar, avui el base ha disputat cinc minuts, amb dos punts, un rebot i una recuperació. Després de molt temps, l'Hospi ha pogut jugar avui amb un base pur sobre la pista.

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet afronta ara dos partits consecutius a casa, on ha guanyat de forma consecutiva els quatre últims enfrontaments. Els equips contraris, Fibwi Palma i Santfeliuenc, són a més rivals directes i, per tant, un doble triomf seria un pas de gegant per assolir la salvació.