Sandá Electroclima CB L´Hospitalet - CB Tarragona

08.01.2024

L'equip de Claudio Jorquera supera el CB Tarragona i segueix en posicions de playoff.

Victòria importantíssima i complicada la que ha sumat avui el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet. El conjunt de Claudio Jorquera ha superat el CB Tarragona per un ajustat 76-74.

Un duel que ja es presumia complicat, amb les baixes i problemes que arrossega l'Hospi i amb la bona dinàmica del rival, el CB Tarragona. Així, el bon inici dels visitants no ha estat cap sorpresa. Els de Jorge Serna dominaven els primers compassos i el CB L'Hospitalet no ha pogut estar per davant fins ben entrar el segon quart, amb una cistella de DJ Wilson que posava el 31-30 al marcador.

Però el Tarragona s'ha refet i ha aconseguit marxar a vestidors amb avantatge, 37-40. Ha estat el preludi del que segurament ha estat el millor període de l'Hospi, el tercer, quan l'equip de Claudio Jorquera ha estat capaç de superar els tarragonins per 19-10 i entrar al quart definitiu amb avantatge, 56-50.

Hospi i Tarragona han jugat a la goma durant l'últim període. Els visitants s'apropaven però l'equip hospitalenc sempre tenia resposta per tornar a agafar una petita renda. Aquest joc ha estat a punt de sortir car ja que, a falta de 50 segons, el Tarragona empatava el duel a 73. Una cistella d'Arnau Tarrida a la següent jugada aclaria el panorama per a un Hospi que, amb patiment, però ha sumat la setena victòria del curs.

El balanç de 7-8 deixa el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet amb cert marge respecte a la zona més perillosa, la de descens directe, i dins les posicions de playoff. La setmana vinent l'equip de Claudio Jorquera visita una de les pistes més complicades, la del CB Prat.