Sandá Electroclima CB L´Hospitalet vs CB Benicarló

28.01.2024

El CB L'Hospitalet es reivindica amb un triomf de prestigi (71-70)

Victòria ajustada davant un dels 'cocos' de la categoria, el CB Benicarló.

Segurament, es tracta de la victòria de més renom del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet en la present temporada. El conjunt de Claudio Jorquera ha completat un partit de gran nivell durant els 40 minuts per acabar imposant-se al Benicarló per 71 a 70.

I, segurament, aquesta ha estat una de les claus, el fet de ser competitius durant tot el duel, sense davallades. I això que, a priori, la missió era complicadíssima. Sense cap dels dos bases novament i amb la baixa de darrera hora de Nil Baqués, l'Hospi afrontava el duel amb més cor que cap.

Però avui l'esforç ha estat encomiable i, per què no dir-ho, la sort també ha acompanyat en algun tram del partit. Minuts i minuts d'igualtat, sense cap equip imposant-se, però amb la sensació que el 'tempo' del duel el portava el CB L'Hospitalet.

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet entrava al darrer minut amb avantatge però el desencert des del tir lliure donava aire al Benicarló. Amb l'últim atac per als hospitalencs i el marcador en empat, la pilota arribava a Sevillano, el millor avui de l'Hospi. El '94' penetrava i tot i no anotar, sí que aconseguia forçar dos tirs lliures que podien resultar claus.

Però el CB L'Hospitalet semblava decidit a complicar-se la vida i Sevillano fallava els dos… o no. Perquè el segon es va haver de repetir per la invasió de la zona d'un dels jugadors visitants. A la tercera el jugador de l'Hospi no fallava i posava el 71-70 a favor dels hospitalencs amb només dues dècimes per jugar-se.

Tot i que el Benicarló ho va intentar a la desesperada el marcador ja no es va moure. 71-70 final i el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet que es consolida a la zona de playoff. Tranquilitat per als de Claudio Jorquera, que ja tenen vuit victòries.