A.E. Badalones vs Torrons Vicens

20.12.2021

El CB L'Hospitalet recupera sensacions i guanya al Badalonès

Triomf plàcid dels de Xavi Carvajal per 54-98

Per si havia algun dubte, el Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha volgut demostrar avui que la derrota de la setmana passada vas ser només una petita ensopegada. Triomf còmode de l'Hospi, 54-98 a la pista del Badalonès.

Res com un triomf per recuperar-se d'una derrota. I si la victòria és amb gran joc, millor que millor. Això és el que ha aconseguit l'Hospi, que ha tornat a mostrar la millor versió per superar al Badalonès per 54-98.

Primer quart una mica més igualat, amb un Badalonès que ha aconseguit mantenir l'Hospi a distàncies curtes. Però a partir del segon període el conjunt de Xavi Carvajal ha començat a sentenciar el duel, amb un parcial de 6-26 que permetia els hospitalencs marxar amb una diferència més que notable, 24-50.

La segona meitat ha tingut un guió similar. Tercer període igualat i un últim quart on l'Hospi ha tornat a mostrar la millor versió. Al final, resultat contundent, 54-98, que permet als de Xavi Carvajal seguir líders i aconseguir el títol honorífic de campió d'hivern.

Albert Real, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador de l'Hospi. Marcus Latham, Albert Homs i Placide Nakidkim també han superat la barrera dels 10 punts.

LH Digital Esports