AE Solidaria Llucmajor vs Torrons Vicens

18.10.2021

L'equip de Xavi Carvajal supera el Llucmajor a domicili per 70-83

Continua el gran nivell del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que setmana rere setmana està demostrant que no li pesa l'etiqueta de favorit. L'última victòria, també a domicili, ha estat a Llucmajor per 70-83.

Ha estat, de moment, el partit en el qual l'Hospi ha patit més. El Llucmajor ha sortit amb força, amb ganes de donar la sorpresa, i han aconseguit emportar-se el primer parcial per 21-18.

A partir d'aquí, reacció de l'Hospi, que ha tornat a mostrar el seu gran potencial ofensiu per remuntar i posar les primeres grans diferències al marcador. A falta de 10 minuts, els de Xavi Carvajal dominaven 47-67, un avantatge que semblava deixar el duel sentenciat.

Però els balears no han volgut llençar la tovallola, han augmentat el ritme defensiu i han aconseguit un parcial inicial de 14-3, trencant la barrera psicològica dels 10 punts. L'Hospi ha mantingut el to, ha reaccionat i finalment ha guanyat el partit per 70-83.

Anotació coral del CB L'Hospitalet, que ha tingut a sis jugadors per sobre dels 10 punts: Marcus Latham, Albert Real, Adrià Rodríguez, Edgar San Epifanio, Albert Homs i Placide Nakidjim. En els locals ha destacat Alberto Maura, amb 23 punts.

LHDigital Esports