Almoazara vs Torrons Vicens

11.10.2021

El conjunt de Xavi Carvajal guanya a Almozara per 47-94

Dos de dos del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que també va guanyar en el primer compromís fora de casa. Novament, l'equip de Xavi Carvajal va obtenir un resultat d'escàndol, superant l'Almozara per 47-94.

I és que les sensacions que està transmetent l'equip són excepcionals. El segon partit, de fet, ha tingut moltes similituds amb el primer, amb el plus de ser fora de casa. Primer quart on el rival aguanta mínimament però, a mesura que passen els minuts, l'Hospi treu tot el seu ventall ofensiu.

Menció d'honor al tercer quart, el millor dels hospitalencs contra l'Almozara. Parcial de 6-33 i partit a la butxaca, amb un encert en atac incontestable.

I en aquest apartat, novament s'ha de destacar a un home, Marcus Latham. Amb 31 punts, l'escorta americà va tornar a ser el millor de l'Hospi, amb una sèrie de 10/13 en tirs de 2 i 3/7 en triples. Percentatges de categoria per a un jugador que s'està erigint com un dels grans fixatges dels últims anys.

Amb el bon regust de boca dels dos primers partits, l'Hospi afronta ara una segona visita consecutiva. El rival serà un dels, a priori, favorits de la categoria, el Llucmajor.