Ascens LEB Plata

05.07.2022

L'Ajuntament ha rebut l'equip al Palauet de Can Buxeres

L'Ajuntament de L'Hospitalet amb l'alcaldessa Núria Marín al capdavant ha rebut al CB L'Hospitalet un cop aconseguit l'ascens a la lliga LEB Plata. Amb la inscripció a la nova categoria ja resolta ara es busquen patrocinadors que ajudin a fer una plantilla competitiva.

Entrega del trofeu a la ciutat en un acte que ha comptat amb un escenari especial com és sempre el Palauet de Can Buxeres. L'alcaldessa, Núria Marín, ha tornat a donar el seu suport a l'equip en el seu ascens.

Un suport al que també s'ha referit la regidora d'Esports, Maite Revilla que ha confirmat que la inscripció ja està efectuada i que es trobarà la fórmula perquè les empreses ajudin al club econòmicament. "És un equip de ciutat i animo als empresaris que ajudin, que donin un cop de mà".

Per la seva banda, l'entrenador del CB L'Hospitalet, Xavi Carvajal, ha agraït l'ajut de l'Ajuntament i s'ha referit a la confecció de la plantilla que estarà molt condicionada al pressupost que finalment es tingui. "Estem contents per l'ajut rebut i que permet tirar endavant. Ara hem de definir la plantilla que dependrà dels números que tinguem".

Xavi Carvajal ha dit que li agradaria comptar amb el gruix de jugadors que han assolit l'ascens a la LEB Plata aquesta temporada. 

LH Digital