Basquet Girona - Torrons Vicens CB L`Hospitalet

22.10.2018

Foto: Girona Basquet

L'Hospi guanya a Girona i agafa aire

Victòria de l'equip de José Manuel Hoya per 69 - 75

Victòria important i regeneradora del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que s'ha imposat a la difícil pista del Girona, fins ara invicte, per 69-75.

Un triomf necessari i que pot suposar un punt d'inflexió per al conjunt de José Manuel Hoya. Després d'una pretemporada amb lesions i contratemps, l'equip hospitalenc havia pogut gaudir d'una setmana tranquil·la, entrenant amb els nou integrants disponibles de la primera plantilla. I els resultats no han pogut ser millors.

Un partit dominat des del principi pels hospitalencs, que ja al primer període dominaven per 17 a 25. L'equip de José Manuel Hoya, conscient del que es jugava, ha sortit a la pista amb molta concentració i seriositat, afegint a més l'encert que havia faltat en anteriors jornades.

Amb la renda aconseguida durant el primer període, el CB L'Hospitalet s'ha tret el nerviosisme de sobre, jugant la resta del partit amb intel·ligència. Sempre que el Girona s'aproximava mínimament, l'equip de José Manuel Hoya mantenia la calma per tornar a agafar avantatge.

Al final, 69-75 i l'Hospi que suma la segona victòria del curs, les dues a domicili. La pròxima setmana, els hospitalencs rebran l'Hestia Menorca, equip que no ha començat la LEB Plata. Gran oportunitat per aconseguir el primer triomf a casa i deixar enrere els dubtes de l'inici de temporada.