Boet Mataró vs Torrons Vicens

29.11.2021

Triomf contundent dels de Xavi Carvajal a Mataró per 55-93

Després de dos partits amb patiment, avui el Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha tornat a exhibir-se. Triomf sense resposta del conjunt de Xavi Carvajal, que ha superat el Maresme Boet Mataró per 55-93.

I això que el fins ara màxim encistellador del CB L'Hospitalet, Marcus Latham, no ha pogut jugar ni un minut per problemes físics. Això no ha restat potencial als hospitalencs, que ja al primer quart tenien el partit encarrilat amb un espectacular 14-33.

A partir d'aquí, el partit no ha tingut gaire història més, amb un Hospi que s'agradava i que augmentava les distàncies a mesura que passaven els minuts. El marcador final, 55-93, no deixa massa dubtes sobre quin equip ha estat millor sobre la pista.

Destacar l'actuació d'Alberto Vicente, que amb 19 punts ha estat el màxim encistellador dels visitants. Quatre jugadors més han passat la xifra dels 10 punts: Boubacar Gassama, Arnau Tarrida, Albert Homs i Placide Nakidjim.

La derrota de l'Igualada contra l'Esparreguera ha fet que el triomf de l'Hospi tingui encara més valors. Els de Xavi Carvajal, invictes amb 9-0, tenen ja tres victòries d'avantatge sobre el trident de perseguidors: Igualada, Esparreguera i Alfindén.