CB Alginet - CB L´Hospitalet

19.12.2022

El CB L'Hospitalet supera l'Alginet i suma el primer triomf a domicili

El 69-71 final permet als hospitalencs agafar aire en la lluita per evitar el descens

Triomf vital del CB L'Hospitalet a Alginet, en un partit contra un rival directe. El 69-71 final és el primer triomf lluny de casa del conjunt de Juan Couto.

Una victòria importantíssima a nivell classificatori que permet que l'Hospi agafi aire. I també patida, molt patida, ja que fins al darrer segon els hospitalencs no han pogut respirar i celebrar el triomf.

I això que tot semblava ben encarat a falta de poc més de set minuts pel final. L'encert des de més enllà de la línia de 6,75 permetia l'Hospi tenir una renda de onze punts, 57-68. Però a partir d'aquí ha arribat la desconnexió del conjunt de Juan Couto, que no ha pogut tornar a anotar fins el darrer minut de partit.

L'Alginet, en canvi, anava apropant-se en el marcador i, sobretot, anava creient cada cop més en la victòria. A falta de 35 segons els valencians completaven la remuntada i situaven l'electrònic en un preocupant 69-68.

Afortunadament, era la darrera cistella de l'Alginet. L'Hospi tornava a anotar gràcies a dos tirs lliures d'un excel•lent Edgar San Epifanio i l'errada en el següent atac dels valencians permetia a Gerard Sevillano augmentar la distància amb un tir lliure més. Els locals han tingut una última possessió per empatar o guanyar el duel però no ho aconseguien. L'Hospi podia celebrar un suat triomf.

La victòria del CB L'Hospitalet, juntament amb la derrota del Salou, fa que el conjunt de Juan Couto escapi de la zona de descens directe. Amb tres triomfs, l'Hospi agafa cert marge i, sobretot, moral. Els dos pròxims partits, davant Cartagena i Salou, també seran claus.