CB Alpicat vs Torrons Vicens

28.02.2022

El CB L'Hospitalet compleix davant un combatiu CB Alpicat

Victòria de l'equip de Xavi Carvajal per 55-75

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet afrontava un duel trampa a Alpicat, equip que ara mateix és últim però que tenia ganes de donar la sorpresa. El conjunt de Xavi Carvajal s'ha imposat per 55-75.

El CB L'Hospitalet sempre ha estat per davant, tot i que no amb una distància suficient com per respirar tranquil. Al descans, el marcador mostrava un ajustat 34-39, renda insuficient per als de Xavi Carvajal.

Durant el tercer període és quan l'Hospi ha aconseguit trencar el partit, amb un parcial d'11-25 que ha deixat el duel encarrilat. L'últim quart ha estat un tràmit per a un CB L'Hospitalet que ha sumat el 16è triomf del curs.

Marcus Latham, 24 punts, ha demostrat que la lesió del genoll ja està més que superada i ha estat el màxim anotador de l'Hospi.

La victòria fa que l'Hospi fregui la primera posició matemàtica del grup C2. A falta de cinc partits, l'Hospi té quatre triomfs de diferència amb Alfindén i Igualada, immediats perseguidors. Els de l'Anoia, precisament, són el següent rival. Un triomf del CB L'Hospitalet i una derrota de l'Alfindén a la pista del Badalonès asseguraria el primer lloc per a l'equip de Xavi Carvajal.