CB Benicarló - Sandá Electroclima CB L´Hospitalet

29.10.2023

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet ens tenia acostumats a bons inicis i la visita a Benicarló no ha estat una excepció. Primers minuts de nivell dels de Claudio Jorquera però avui el rival ha reaccionat abans i amb més contundència. Ja al final del primer quart, els locals dominaven per una petita renda, 26-18.

L'Hospi ha mantingut distàncies durant el segon període però el pas per vestidors ha estat nefast per a les aspiracions riberenques. Parcial de 19-9 al tercer quart i l'electrònic que ja mostrava una distància poc esperançadora, 64-44.

L'últim quart ha mostrat un CB L'Hospitalet amb voluntat però amb poca capacitat per remuntar. El Benicarló, invicte en aquesta LEB Plata, només havia de controlar que els de Claudio Jorquera no s'apropessin prou per generar esperances. Al final, 87-68, favorable al CB Benicarló.

La derrota no deixa només notícies negatives. Bons minuts del júnior Pau González, que malgrat jugar quan el partit ja estava sentenciat, ha deixat petits detalls. Danrad Knowles, Arnau Tarrida, Nil Baqués o Albert Homs han estat altres dels destacats.

L'Hospi es queda amb un balanç de dues victòries i dues derrotes, però ja ha jugat amb tres dels "cocos" de la categoria: Cartagena, Prat i Benicarló. Aquest dimecres, pròxim compromís dels homes de Claudio Jorquera. L'Horta Godella visita el Poliesportiu municipal del Centre "Marcel•lí Maneja" a partir de les 17:30h.