CB Canarias - CB L´Hospitalet

06.03.2023

El CB L'Hospitalet respira: victòria a Gran Canària per 81-85

Triomf vital de l'equip de Juan Couto que guanya per primera vegada a 2023

Necessitava guanyar sí o sí el CB L'Hospitalet. I ho ha aconseguit. L'equip de Juan Couto suma la primera victòria de 2023 després de superar el Gran Canària "B" per 81-85.

Bon inici de partit del CB L'Hospitalet, concentrat i disposat a mostrar la seva millor versió. De fet, més enllà del 0-0 inicial i del posterior 2-2, el duel sempre ha tingut per davant al conjunt de Juan Couto.

La llàstima ha estat no aprofitar algun dels diversos moments en els quals semblava que l'Hospi podia començar a trencar el partit. Els hospitalencs han tingut un 16-28 durant el primer període i un 29-40 a l'equador del segon quart. Però les faltes d'homes importants han variat la rotació de Juan Couto i han permès que el Gran Canària guanyés en confiança. Un triple a l'últim segon de Del Cerro deixava el duel totalment obert al descans, 47-50.

El 4-0 inicial del tercer període significava el primer avantatge del Gran Canària i l'inici d'un nou partit. Un duel diferent, més igualat, erràtic i imprevisible. En aquest context, l'Hospi ha estat una mica més encertat i, fins i tot, ha tingut moments de millor fortuna que el rival, cosa estranya en aquesta temporada.

Els darrers instants han mantingut la tònica de la segona part. Moltes errades dels dos conjunts però l'Hospi, amb Knowles i Lozoya eliminats per faltes, aconseguia sumar una més que necessària victòria. 81-85 i oxigen per al CB L'Hospitalet de Juan Couto.