CB Extremadura Plasencia - Torrons Vicens CB L´Hospitalet

12.05.2019

El CB L'Hospitalet certifica la permanència a la LEB Plata

CB Extremadura Plasencia 58 - CB L'H 66

El CB L'Hospitalet serà, una temporada més, equip de la tercera categoria del bàsquet espanyol. Els riberencs, que depenien d'ells mateixos per mantenir-se a la LEB Plata, no han fallat en l'última jornada guanyant el CB ExtremaduraPlasencia per 58 a 66.

L'Hospi ha sortit a pista molt motivat, amb objectiu fixat de guanyar el partit per no haver de dependre de les derrotes de Gijón o Baskonia. Tot i que el Torrons Vicens dominava el primer quart, amb el pas dels minuts el Plasencia, que ja estava matemàticament descendit, ha estat capaç de ficar-se en el partit i capgirar el marcador.

En el segon quart, però, els hospitalencs han tornat a fer gala de la capacitat de mantenir el cap fred que ja van mostrar en el partit anterior i han anat retallant la distància amb el Plasencia. Una reacció que culminava a les acaballes del segon quart, quan l'Hospi atrapava els locals amb un empat a 32 a l'arribar al descans.

A la represa, el CB L'Hospitalet ha brillat de nou, posant-se 11 punts per sobre d'un CB Extremadura molt fluix que només ha anotat tres cistelles.

Tot i començar l'últim quart amb aquest avantatge, ha tocat patir una altra vegada quan els extremenys han tornat a retallar distàncies ficant-se només a 5 punts de L'Hospi. Als darrers minuts del partit, però, l'equip ha tret pit per acabar la temporada amb una victòria i certificar la permanència.

Amb aquest resultat, el CB L'Hospitalet acaba la segona fase de laLEB Plata en quarta posició, amb un balanç de 13 victòries, 9 derrotes i 35 punts. Així, L'Hospi tanca amb bona nota una temporada irregular, en què els hospitalencs van patir quan van acabar antepenúltims de la conferència est i havent-se de jugar la permanència en la segona fase.