CB Jairis vs Torrons Vicens CB L`Hospitalet

10.12.2020

El CB L'Hospitalet cau a la pista del Jairis (63 - 55)

Els riberencs fallen en l'apartat ofensiu

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet continua sense guanyar com a visitant. En la seva visita a la pista del cuer, el Club Jairis, el conjunt de José Manuel Hoya s'ha trobat a un rival molt combatiu. L'equip tornarà a jugar fora de casa el proper dimecres, serà davant de l'Albacete Basket.

L'inici agressiu del Jairis ja donava pistes del que es trobaria el Torrons Vicens a Múrcia. Al minut 4 d'enfrontament els locals ja manaven al marcador per 11 punts de diferència (12-1). Els riberencs no han trigat a reaccionar i han reduït distàncies. Al final del primer quart el resultat era de 20 a 13.

El segon període ha estat el més igualat de tot el partit, que ha finalitzat amb un parcial d'empat a 14. La concentració defensiva dels homes de José Manuel Hoya ha anivellat el matx i ha permès marcar al marcador amb un ajustat 34 a 27.

Després del descans el CB L'Hospitalet s'ha mostrat molt feble en atac, anotant només 6 punts en el tercer quart. El més positiu ha sigut la consistència defensiva i la capacitat per tancar el rebot.

Els darrers deu minuts de joc s'han iniciat amb un marcador desfavorable de 12 punts per l'Hospi (45 a 33). Una nova reacció en positiu de l'equip ha permès situar-se a 7 punts dels murcians gràcies a un bon parcial de 0 a 10. Poc després Albert Homs, que estava signant un bon partit, ha caigut eliminat per cinc faltes. El CB L'Hospitalet no ha pogut mantenir una bona intensitat defensiva i no ha tingut opcions reals de remuntada.