CB L´Hospitalet - CB Benicarló J.3

17.10.2022

El CB L'Hospitalet cau a casa contra el Benicarló

El desencert de l'Hospi condemna l'equip de Xavi Carvajal

No ha estat el millor partit del CB L'Hospitalet, que ha donat la sensació de mai estar còmode sobre la pista. Al final, victòria del Benicarló, que continua invicte, per 61-69.

Duel poc vistós, amb dos equips que avui no han estat al nivell que els dos conjunts poden mostrar. Amb aquests ingredients, és normal que finalment el partit el guanyi l'equip que té més qualitat i, en aquest cas, ha estat així. El Benicarló, ara per ara, té un punt més de talent que l'Hospi.

Més encara si sumes el fet de no poder comptar amb dues de les referències ofensives del CB L'Hospitalet. Grant Lozoya, sancionat, no s'h pogut vestir de curt i Danrad Knowles, acabat d'aterrar, només ha estat dos minuts sobre la pista. Massa problemes per a un Hospi que no ha trobat el seu lloc sobre la pista. Les 17 pilotes perdudes, el 46% en tirs lliures i el 28% en tirs de dos són una bona mostra.

Enfront un Benicarló que tampoc ha fet el millor partit de l'any però que avui tenia més arguments ofensius que l'Hospi, sobretot interiors. Vorlov i Burgos han castigat la zona hospitalenca, encara escassa de centímetres.

Al final, 61-69, en un partit dominat durant quasi els 40 minuts pels visitants, que seguiran una setmana més colíders. L'Hospi, per la seva banda, continua amb la victòria de l'estrena davant el Cornellà com l'únic. Diumenge vinent, a Palma, oportunitat de sumar la segona.