CB L´Hospitalet - CB L´Horta Godella

13.03.2023

El desencert condemna el CB L'Hospitalet

Derrota a casa contra l'Horta Godella per 61-73

Mal partit del CB L'Hospitalet, que ha caigut de forma justa davant l'Horta Godella per 61-73. El conjunt de Juan Couto ha pagat car el desencert en atac.

26 pilotes perdudes i tres de 27 en triples, dos dels quals han arribat als darrers instants, quan el partit ja estava decidit. Són, segurament, les dues estadístiques que millor reflecteixen el mal partit de l'Hospi en atac. Amb xifres així es fa molt difícil poder competir de tu a tu a la LEB Plata.

Perquè, a més, moltes d'aquestes pèrdues han estat no forcades. Les passades dolentes, les males decisions i les errades en transició han estat avui una llosa massa gran per a un Hospi que no ha acabat d'estar còmode a la pista a partir del segon període.

L'Horta Godella, per la seva banda, ha estat més sòlid en la gran majoria d'aspectes del joc i ha tingut a Josep Pérez, jugador d'un altre nivell, com autèntica referència ofensiva. Els 27 punts del base han fet mal a un Hospi que en algun moment semblava voler remuntar, però que sempre es trobava amb alguna acció destacada de l'excel·lent jugador de Llíria.

Al final, 61-73, una derrota que fa mal a un Hospi que veu que l'opció de salvar-se de forma directa està quasi impossible. Els esforços del conjunt de Juan Couto es centraran ara a intentar no caure en les dues últimes posicions, les de descens. La promoció sembla ara l'única via per seguir a LEB Plata.