CB L´Hospitalet - CB Mollet J.6

07.11.2022

Un gran CB L'Hospitalet es retroba amb la victòria

Grant Lozoya lidera el triomf davant el CB Mollet (86-79)

El CB L'Hospitalet ha posat fre a la mala ratxa de derrotes amb un brillant triomf davant el CB Mollet per 86-79. Gran Lozoya, amb 27 punts, el més destacat.

Primer quart d'enorme nivell de l'Hospi, que trobava facilitats en atac i que no descuidava la defensa. Grant Lozoya, amb 11 punts i 3 de 5 en triples començava a mostrar que aquest era el seu partit. L'escorta americà tenia ganes de reivindicar-se després d'un inici de temporada irregular i des del principi ha demostrat del que és capaç.

El 28-15 dels primers 10 minuts eren esperançadors però el conjunt de Xavi Carvajal sabia que el Mollet tindria el seu moment. I així ha estat, perquè l'equip de Josep Maria Marsà ha entrat tard en el partit però ho ha fet. A poc a poc, els visitants han retallat la distància per fer que el partit entrés en un altre escenari, el de la igualtat.

I segurament aquí ha estat una de les claus. L'Hospi no ha patit el cop de veure com el Mollet igualava el duel i ha mantingut la calma. Quan el partit demanava anotació, l'equip responia. Quan calia augmentar el ritme defensiu, els jugadors serraven les dents.

Així fins al darrers instants, quan un triple d'Adrià Rodríguez deixava el duel molt de cara per a l'Hospi, 79-76 a falta de 30 segons. El Mollet ha pogut tornar a entrar en el duel però no ha estat encertat des de la línia de personal. I Grant Lozoya, amb dos tirs lliures i un triple al darrer instant, posava la cirereta al segon triomf del curs.

La victòria permet a l'Hospi arribar a l'aturada de la competició amb un bon regust. Jornada de descans la setmana vinent, uns dies que han de servir per recuperar lesionats i tocats. D'aquí a 15 dies, desplaçament a la pista del Peñas Huesca.

𝐉𝐞𝐬𝐮𝐬 un noi de 34 anys amb una paràlisis cerebral, estudiant del institut @iesteveterradas
👉 El 𝐉𝐞𝐬𝐮𝐬 ha tornat a estudiar perquè vol treballar d'administratiu i L'Hospi el va convidar a veure el partit de dissabte.
👉 El nostre jugador Gerard Sevillano en nom del club li va obsequiar amb una samarreta 𝐎𝐧𝐞 𝐏𝐚𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐂𝐁𝐋𝐇 👏👏