CB L´Hospitalet - CB Salou J26

12.04.2023

El CB L'Hospitalet supera el CB Salou i jugarà eliminatòria de descens

El conjunt de Juan Couto evita el descens directe després de guanyar 79-62

El CB L'Hospitalet segueix viu. El conjunt de Juan Couto necessitava guanyar per evitar el descens directe i ho ha fet de forma solvent, superant el Salou per 79-62.

Primera part de domini del CB L'Hospitalet. El conjunt de Juan Couto es mostrava sòlid i transmetia la sensació d'haver arribat al partit en millor forma que el Salou. Això, que podria ser una bona notícia, no ho era tant perquè en cap moment s'aconseguia trencar el duel.

Distàncies curtes, al voltant dels cinc punts, i la sensació que el partit seria llarg. Més encara per les notícies que arribaven des d'Osca, amb l'Alginet guanyant amb comoditat. Això convertia el duel en dramàtic. El perdedor baixaria a Lliga EBA.

I l'Hospi ha respost, com quasi sempre que té un partit de cara o creu. Els hospitalencs han serrat les dents en defensa i han mantingut el domini aclaparador del rebot. I en atac, a poc a poc, els tirs exteriors començaven a entrar.

El tercer període acabava amb 64-52 i l'Hospi ja no deixaria escapar més la barrera dels deu punts. Al contrari, l'augmentava i s'apropava, en més d'una ocasió, als 20 de marge. Danrad Knowles, Grant Lozoya i Gerard Sevillano lideraven un CB L'Hospitalet que també ha comptat amb minuts de qualitat del nou fixatge, Willy Isiani. El georgià, amb poc encert durant els primers minuts, ha acabat el duel mostrant tot el que pot aportar a l'equip.

El triomf deixa l'Hospi en 11a posició final, posició d'eliminatòria de descens. El rival serà el 12è de l'altre grup, el Baloncesto Talavera. L'anada serà el pròxim cap de setmana a camp dels manxecs mentre que la tornada serà a l'Hospitalet, el cap de setmana del 22 i 23 d'abril.