CB L´Hospitalet - CB Sant Antoni Ibiza

06.02.2023

Derrota de l'equip de Juan Couto davant el Sant Antoni per 79-85

Nova derrota ajustada del CB L'Hospitalet, que enguany no està tenint sort amb els finals de cara i creu. L'equip hospitalenc va caure 79-85 davant el CB Sant Antoni d'Eivissa.

Una vegada més, i ja van moltes, el CB L'Hospitalet va caure de forma ajustada davant un dels equips de la part alta. Com sempre, no es pot retreure res als homes de Juan Couto, que es van tornar a buidar. Però la moneda, novament, va mostrar la creu.

Partit igualat durant els 40 minuts amb diferències curtes i un màxim avantatge de només 9 punts. Això sí, aquesta màxima diferència va ser a favor dels balears i a l'últim quart, al qual l'Hospi va arribar amb les bateries escasses. L'últim esforç de l'equip i l'encert de Grant Lozoya van donar una última oportunitat a l'Hospi, capaç d'entrar al darrer minut perdent només de dos punts.

Però el Sant Antoni estava molt més fresc i ho va saber aprofitar. L'equip de Carles Flores, amb Jordi Grimau com a home més destacat, va saber aprofitar-se de l'encert exterior i de les pèrdues de l'Hospi. Una safata de Pau Carreño als últims segons posava el definitiu 79-85. L'Hospi es tornava a quedar amb la mel als llavis.

El CB L'Hospitalet afronta ara el darrer tram de la lliga, amb multitud de partits contra els equips de la part baixa, rivals directes dels riberencs. La primera aturada serà aquest dissabte, a la pista del CB Mollet.