CB L´Hospitalet - Fibwi Palma

23.01.2023

Derrota del CB L'Hospitalet en un partit discret dels riberencs

El conjunt de Juan Couto cau contra el Fibwi Palma per 85-92

Quarta derrota consecutiva del CB L'Hospitalet, aquest cop a casa i contra el Fibwi Palma (85-92). Les errades pròpies del conjunt de Juan Couto han passat factura als hospitalencs.

Inici fred del CB L'Hospitalet, que veia com el Palma dominava els primers minuts de partit. El 12-22 que reflectia el marcador al minut 7 del duel ha fet reaccionar l'Hospi, que poc a poc ha anat trobant sensacions.

L'Hospi ha estat capaç, fins i tot, de posar-se per davant durant alguns moments del segon quart però un mal final de període ha fet que els balears arribessin al descans amb vuit punts de renda, 44-52. Els riberencs havien de millorar en defensa si volien tenir opcions reals d'endur-se el partit.

I és cert que ho han aconseguit a la represa, però llavors ha començat a fallar l'atac. Massa pilotes perdudes durant els primers minuts del tercer quart i el Palma, sense gaire esforç, continuava dominant el marcador amb certa comoditat.

Amb més orgull que joc, l'Hospi ha intentat reaccionar a l'últim quart i a punt ha estat de completar la remuntada. Amb 85-88, una discutida falta en atac de Gerard Sevillano, que a més era la cinquena, deixava sense opcions el CB L'Hospitalet, que acabava caient per 85-92.

Un partit discret del CB L'Hospitalet, on ha semblat incòmode bona part dels 40 minuts de joc. La disputa de la Copa LEB Plata, la setmana vinent, fa que l'Hospi tingui dues setmanes abans del següent partit, també a casa. Moment de carregar piles.