CB L´Hospitalet - Gran Canaria

28.11.2022

Un mal tercer període condemna el CB L'Hospitalet

Derrota dels riberencs a casa contra el Gran Canaria (83-87)

El CB L'Hospitalet no ha pogut superar el Gran Canaria i ha encaixat la sisena derrota del curs. L'Hospi ho ha intentat fins al final però no ha pogut completar la remuntada.

Un duel marcat pel tercer període, moment en el qual l'Hospi s'ha desconnectat i ha encaixat un parcial de 13-23. La sortida a pista després del descans no ha estat bona i ha espatllat la bona feina feta fins llavors, quan els de Xavi Carvajal dominaven el partit per 46-41.

Malgrat tot, l'Hospi ha tornat a mostrar caràcter, un fet que mai se'l pot retreure. A falta de cinc minuts, el marcador mostrava un +14 per als canaris, 63-77. Però el conjunt de Xavi Carvajal ha tornat a entrar en el duel amb un parcial de 10 a 0.

Amb 78-80 i minut i mig per jugar-se ha arribat el moment clau del partit. Un triple de Gerard Sevillano des de la cantonada no ha volgut entrar després que la pilota donés diverses voltes pel cèrcol. A la posterior jugada, Yeikson José Montero anotava de dos, deixant el duel mig sentenciat per als canaris.

Al final, 83-87, en un partit en el qual el CB L'Hospitalet ho ha intentat fins al final. La setmana vinent, l'equip de Xavi Carvajal visita la pista del CB L'Horta Godella.