CB L´Hospitalet - Hestia Menorca

12.12.2022

El CB L'Hospitalet frega l'èpica

Derrota del conjunt de Juan Couto davant el Menorca (65-72)

Partit vibrant el que han protagonitzat el CB L'Hospitalet i l'Hestia Menorca. Els balears s'han acabat imposant per 65-72 malgrat el gran esforç realitzat pels locals.

Primers minuts on l'Hestia Menorca ha imposat el seu ritme, tant en defensa com en atac. Darrere, el conjunt balear es mostrava molt agressiu al jugador de pilota, dificultant que el CB L'Hospitalet jugués amb fluïdesa. En atac, el Menorca demostrava que tenen un autèntic ventall de recursos ofensius. El fitxatge d'Edwin Jackson, el millor del partit amb 29 punts, ha posat la cirereta d'una plantilla dissenyada per pujar a LEB Or.

A mitjans del segon període, el marcador mostrava un contundent 13-33 favorable als menorquins. En aquell moment, pocs pensaven que el partit encara tenia història. De fet, segurament els únics que ho creien eren els jugadors i cos tècnic del CB L'Hospitalet, que a poc a poc han aconseguit frenar l'ofensiva visitant i han estat capaços de controlar el ritme en atac.

Ja al darrer quart, Gerard Sevillano anotava una cistella de dos que significava el 55-53 favorable a l'Hospi. Després de molt remar i de molt esforç, el CB L'Hospitalet estava per davant. Amb igualtat s'ha arribat als darrers minuts, moment en el qual el conjunt de Juan Couto ha començat a patir el cansament de tota la feina realitzada.

L'Hestia Menorca mostrava novament els motius pels quals és un dels grans favorits per a l'ascens, tancant el partit en 65-72. Poc a retreure a l'Hospi, que afronta ara tres partits claus amb la sensació de ser capaç de tot. Jugant així, l'equip de Juan Couto pot aspirar a competir i guanyar qualsevol duel.