CB L´Hospitalet - Talavera Basket

25.04.2023

Els empats també valen: el CB L'Hospitalet seguirà a LEB Plata

El 80-80 final davant el Talavera, suficient per aconseguir la permanència

Nervis, patiment, tensió i èxtasi. El CB L'Hospitalet seguirà a LEB Plata després d'empatar a 80 el partit de tornada davant el Talavera. El conjunt de Juan Couto va fer bo l'avantatge de quatre punts de l'anada.

Inici amb molts nervis per part dels dos equips. Errades en atac i en defensa, moltes no forçades, i la sensació que co conjunt era capaç de consolidar el seu joc. El primer a reaccionar va ser el Talavera, potser amb menys a perdre. El CB L'Hospitalet, amb la pressió de ser favorit, no es trobava. Els manxecs tenien el domini.

I aquest guió es va mantenir també durant el segon període. El Talavera trobava opcions de tir fàcils, sobretot a les cantonades, i l'Hospi no acabava de ser suficientment intens en defensa. El domini del rebot i el fet de seguir a només quatre punts, 35-39, era la millor notícia al descans.

La tònica va començar a variar al tercer període. No és que el CB L'Hospitalet jugués al seu veritable nivell però com a mínim corregia certes errades de la primera part. I el Talavera, amb menys facilitats en atac, començava a patir.

El màxim avantatge de l'Hospi va arribar a falta de 5 minuts, amb 67-56 al marcador. En aquell moment tot semblava fet però els visitants van fer un últim intent de tornar a entrar. I vaja si ho van fer. Últim minut d'infart, amb el Talavera guanyant de tres punts durant alguns instants. Afortunadament, la fiabilitat des de la línia de personal d'homes con Lozoya o Baqués va fer la resta. 80-80, resultat poc habitual en el món del bàsquet però suficient per celebrar que el CB L'Hospitalet segueix sent equip de LEB Plata.

La botzina final va donar pas a una més que merescuda celebració a la qual es va unir part de l'afició que va omplir el Marcel·lí Maneja. Impressionat aspecte del Centre amb el final de festa somiat.