CB Martorell vs Torrons Vicens

08.02.2022

El CB L'Hospitalet guanya a Martorell per 74-78 i segueix líder

Albert Real i Placide Nakidjim, els més destacats dels riberencs

Continua guanyant el CB L'Hospitalet, tot i que sembla que ho segueix fent-ho amb el fre de mà posat. A Martorell, el conjunt de Xavi Carvajal es va imposar per

Guio molt similar al de la resta de partits de l'any 2022. L'Hospi està per davant del marcador durant bona part del duel però sempre amb distàncies curtes i no definitives. Si abans el conjunt de Xavi Carvajal era capaç de trencar el partit des de l'inici, ara sembla que el sostre està sempre al voltant dels deu punts.

Així, el duel va tenir una primera part igualada, amb un Martorell millor d'inici i un Hospi que va reaccionar al segon període. Un cop per davant, els de Xavi Carvajal mai van deixar de liderar el partit però la màxima distància que va aconseguir va ser de "només" 15 punts.

Albert Real, amb 25 punts i 10/13 en tirs de camps (4/6 en triples), i Placide Nakidjim, dobles figures amb 15 punts i 10 rebots, van ser el millor dels riberencs, que continuen sense poder comptar amb Marcus Latham.

La setmana vinent el conjunt de Xavi Carvajal tindrà un duel davant un dels grans rivals del grup, l'Esparreguera. El partit, que es podrà seguir en directe a través de Televisió de l'Hospitalet, es jugarà dissabte a les 18:10h, al Poliesportiu municipal del Centre "Marcel·lí Maneja".

LH Esports