CB Mollet - CB L´Hospitalet

13.02.2023

La mala sort condemna un CB L'Hospitalet titànic

Derrota del conjunt de Juan Couto a Mollet per 96-85

Derrota del CB L'Hospitalet a la pista del Mollet per 96-85, en un duel decidit a la segona pròrroga. L'Hospi ha estat capaç d'aixecar-se de les baixes, les expulsions i la mala sort però el partit ha caigut del bàndol local.

Moltes de les coses que el CB L'Hospitalet està mostrant aquesta temporada s'han repetit en el partit contra el Mollet. La primera, i més important, és que l'equip mai es rendeix. Malgrat totes les adversitats, el conjunt de Juan Couto sempre ha estat dins el partit i no ha cedit fins a la segona pròrroga d'un partit absolutament èpic.

L'Hospi arribava molt tocat, amb les baixes d'última hora d'Albert Homs i Xavi Guia, afectats per la Covid, i amb un Arnau Tarrida que pràcticament no havia pogut entrenar durant la setmana degut a un altre procés víric.
I, per acabar d'arrodonir la mala sort dels de Juan Couto, al minut 5 de partit Gerard Sevillano havia de ser substituït per una luxació al dit de la seva mà. Aquests eren els ingredients amb els quals l'Hospi havia de disputar un dels duels més crucials del que portem de temporada.

Però, malgrat tot, l'Hospi sempre ha estat dins. Fins i tot al tercer període, quan semblava que el Mollet podia trencar el duel. Fins i tot a la primera pròrroga, quan els problemes s'han multiplicat per les expulsions de Grant Lozoya i Danrad Knowles. Les dues, a més, molt controvertides. Novament, l'arbitratge no ha ajudat al CB L'Hospitalet, que es quedava amb una plantilla excessivament reduïda en un duel que estava sent físic, desgastant i llarg.

La primera pròrroga acabava amb 81-81 però amb un Mollet molt més sencer. L'Hospi veia com els locals iniciaven el segon temps extra amb un parcial de 6-0 i els riberencs que ja no es tornarien a aixecar. Ho van intentar, amb dues cistelles d'Edgar, però el desgast ja era excessiu. El CB L'Hospitalet cedia, finalment, per 96-85.

Derrota que complica, encara més, la situació d'un equip que segurament mereix més del que té. L'Hospi es queda amb cinc victòries, les mateixes amb les quals iniciava 2023, i cau a la zona de descens directe. Setmana vinent, una altra final, aquesta a casa. Els riberencs rebran el CB Peñas Huesca.

lh digital