CB Moron - Torrons Vicens CB L´Hospitalet

28.01.2019

El Torrons Vicens no aixeca el cap i segueix allunyant-se de la fase d'ascens

Els hospitalencs perden a Andalusia contra l'Aceitunas Fragata Morón (80-62)

El Torrons Vicens ha perdut la senda de la victòria i sembla incapç de retrobar-la. En el seu desplaçament a Morón de la Frontera el CB Hospitalet va perdre el seu sisè partit consecutiu, aquest cop contra un rival directe, l'Aceituna Fragata Morón, 80 a 62. La victòria dels andalusos els permet adelantar a la classificació a uns riberencs que ja son el tercer pitjor classificat.

El Torrons Vicens ha perdut per sisè cop consecutiu, i ja no sols s'allunya de la fase d'ascens, si no que s'enfonsa en la classificació. Ja fa setmanes que els hospitalencs han perdut la senda de la victòria, i el seu viatge a Andalusia no ha servit per retrobar-la. En aquesta ocasió la derrota, 80-62, ha estat contra un rival directe, l'Aceituna Fragata Morón. Amb aquesta victòria els andalusos es col·loquen setens a la classificació, i deixen als riberencs com a tercers pitjors classificats.

Com ja va passar la jornada anterior en el partit contra l'Alacant, el primer quart ha estat igualat, i no ha estat fins el final quan un triple de l'MVP del partit, Jon Aramburu, posava el 15-13 al marcador. Al segon quart els locals s'allunyaven, però l'encert de jugadors com Creus, Epi i Homs lligava als riberencs al partit i deixava el marcador a la mitja part 35-28.

El descans però, ha sentat malament als visitants, que en tornar a la pista han encaixat un parcial d'onze a zero molt dur, que tot i la reacció riberenca ha deixat un +14 en el marcador de cara a l'últim quart. 58-44.

En l'últim quart l'encert afavoria als locals, que marxaven a 20 punts de distància. Els de L'Hospitalet patien l'expulsió de dos jugadors amb cinc faltes, i tot i un encadenament de triples posava l'ai al cor als locals reduint la diferència a +11, el local Taylor Cameron, un dels destacats del partit, encaixava uns sèrie de canastes que tancaven el marcador final.