CB Prat vs CB L´Hospitalet

13.10.2022

Derrota clara de l'equip de Xavi Carvajal per 97-71

Derrota del CB L'Hospitalet a la pista del CB Prat. El conjunt de Xavi Carvajal s'ha vist superat pels locals de forma clara, 97 a 71

Partit molt diferent del que es va poder veure fa pocs dies a l'Hospitalet. El CB Prat era conscient que li interessava un ritme alt de partit i així ho va fer. Defensa intensa en les primeres línies i transicions ràpides.

L'Hospi, que se sent més còmode en duels amb anotacions més baixes, es va haver d'adaptar a la proposta local. L'intercanvi de cops no afavoria als de Xavi Carvajal però un darrer parcial hospitalenc permetia als visitants arribar vius al descans. Menció especial a l'últim triple d'Albert Homs. Des de més enllà de la línia de mig camp i a l'últim segon.

La segona meitat tenia un guió molt similar. L'Hospi ho intentava però depenia excessivament de tenir alguna ratxa anotadora a favor. El Prat, per la seva banda, tenia el partit on volia i, a poc a poc, la diferència va estar més pròxima als 20 punts que no pas als 10.

Al final, 97-71, en un duel dominat des del principi pels locals. No se li pot retreure res al CB L'Hospitalet, ho va intentar en tot moment. Però la victòria dels pratencs és més que justa.

El conjunt de Xavi Carvajal ha d'aixecar-se i preparar ja el següent duel. Serà aquest dissabte, a les 19:30h, al Poliesportiu municipal del Centre "Marcel·lí Maneja". El rival, el CB Benicarló, compta els seus partits per victòries.