CB Prat vs Torrons Vicens CB L´Hospitalet

17.12.2019

El CB L'Hospitalet trenca la bona ratxa a la pista de El Prat (89-79)

El resultat posa els riberencs en places per disputar la fase de permanència

El CB L'Hospitalet no va poder amb un CB Prat que es col·loca provisionalment líder de la LEB Plata. Els riberencs van acabar caient a la segona meitat davant els pota blava per 79-89. Amb aquesta derrota l'Hospi trenca una bona ratxa de resultats davant rivals d'entitat i recula fins la 7a posició, en places per disputar la fase per evitar el descens.

El partit va començar força igualat, amb un primer quart que s'enduien els locals per 27 a 24. En el segon període el CB L'Hospitalet va prémer l'accelerador i va aconseguir passar per sobre els pratencs amb solvència, signant el parcial per 8 punts d'avantatge i anant al descans amb un 37 a 42 a favor.

Però a la represa va començar la reacció de El Prat, a la qual els riberencs no va ser capaços de fer-hi front. En el tercer quart els del Baix Llobregat van tenir la iniciativa i van aconseguir capgirar el marcador, que tancaven al seu favor per només un punt de diferència (61-60).

Amb tota la pressió a sobre i un equip cada vegada més desinflat, el CB L'Hospitalet amb prou feines va oferir resistència durant el darrer quart. Amb tot a favor, el Prat es va anar distanciant fins a gaudir d'un marge de punts suficient que li donava la tranquil·litat i que posava el definitiu 89 a 79 a l'electrònic.