CB Salou - CB L´Hospitalet

29.12.2022

El CB L'Hospitalet s'imposa a la pista del Salou i suma la tercera victòria consecutiva

Tanca la primera volta de la LEB Plata fora de la zona de descens

El CB L'Hospitalet s'ha imposat aquesta nit al CB Salou (59-69) en partit de la lliga LEB Plata i tanca la primera volta fora de la zona de descens. Amb la d'avui, el conjunt riberenc encadena tres victòries consecutives i suma un total de cinc en la primera part de la fase regular.

La primera part ha estat molt defensiva, amb pocs punts i avantatges mínims. El primer quart se l'ha endut el CB L'Hospitalet (16-17) però al descans han estat els locals els que manaven al marcador d'un punt (30-29).

El tercer quart ha marcat les diferències sobre la pista ja que els jugadors de Juan Couto han defensat molt bé al rival, que només ha anotat 10 punts, i han deixat el marcador en 39 a 47. En el darrer quart, el conjunt riberenc ha sabut mantenir l'avantatge, tot imposant-se de dos en el parcial (20-22) i s'ha endut la victòria final per 59 a 69.

Cal destacar els 20 punts de Gerard Sevillano, els 13 d'Edgar San Epifanio i els 11 de Nil Baqués. Albert Homs, amb 7 rebots i 3 assistències, i Albert Real, amb 5 rebots i 2 assistències, han estat també jugadors amb aportacions importants en aquest partit.

El Salou és un rival directe en la zona baixa del grup i, per tant, la victòria d'avui té un valor doble ja que els allunya a la classificació i suma punts de cara al bàsquet average final entre els dos conjunts. A més, és una bona injecció de moral ja que suposa la tercera victòria consecutiva de l'equip.