CB Salou - Sandá Electroclima CB L´Hospitalet

27.11.2023

Ni el retorn de Gerard Sevillano ha servit per frenar la mala ratxa del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet, que ha encaixat la quarta derrota consecutiva. El conjunt de Claudio Jorquera ha perdut 92-78 davant el CB Salou.

Un duel en què, igual que la setmana passada, l'Hospi no ha sortit bé. Aquest cop el problema ha estat més defensiu, amb un CB Salou que trobava opcions clares de tir i no perdonava, especialment des de la línia de 6,75.

El CB L'Hospitalet ha reaccionat i ha estat capaç de no deixar-se anar en cap moment tot i que el ritme i les sensacions eren pels locals. El marcador al descans, 43-37, era la millor de les notícies per als riberencs, que seguien plenament vius.

La segona meitat ha mantingut una tònica similar, amb un Salou que tenia ratxes d'enorme encert i un Hospi que es mantenia a prop, tot i que mai per davant. El joc de la goma ha arribat fins a falta de pocs minuts pel final, quan ha esclatat la polèmica arbitral. Un triple a favor del Salou, que l'Hospi reclamava que no havia d'haver pujat al marcador, ha acabat amb un carrusel de tècniques i amb els riberencs mentalment fora del partit.

La desconnexió del CB L'Hospitalet ha permès que el CB Salou sentenciés un duel que, de totes maneres, segurament mereixia guanyar. L'Hospi, d'aquesta forma, encaixa la quarta derrota consecutiva i, una setmana més, sembla no acabar de trobar la tecla per recuperar la seva millor versió.