CB Tarragona - Sandá Electroclima CB L´Hospitalet

16.10.2023

Bon primer quart de l'Hospi, que va saber administrar l'avantatge.

Necessitava guanyar el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet per oblidar el mal debut a la LEB Plata i el conjunt de Claudio Jorquera no ha fallat. Triomf balsàmic a la pista del CB Tarragona per 49-62, la primera victòria de la temporada a la LEB Plata.

Des de l'inici Claudio Jorquera insisteIx en una idea del que necessita aquest CB L'Hospitalet: ser constant durant els 40 minuts. Contra el CB Tarragona l'equip hospitalenc no ho ha estat, amb minuts on els locals han superat el ritme dels riberencs. Però sí que és cert que l'Hospi, avui, sí que ha sabut mantenir la calma i minimitzar els danys en els minuts de pitjor rendiment.

Així, l'Hospi ha gestionat perfectament la distància aconseguida després d'un més que notable primer quart. 11-27. A partir d'aquí, en més d'una ocasió el Tarragona ha estat capaç d'apropar-se a menys de deu punts però la resposta del CB L'Hospitalet sempre ha estat aconseguir un nou parcial per tornar a marxar en el marcador.

Al final, aquest joc de la goma ha servit per sumar el primer triomf d'un CB L'Hospitalet que ha tingut a Danrad Knowles i Joan Pardina com a més destacats. 14 punts i 13 rebots per al pivot de les Bahames i 14 punts, 7 rebots i 9 faltes rebudes pel català.