CB Tormes - Torrons Vicens CB L´Hospitalet

11.03.2019

Els riberencs acaben perdent un partit amb dues pròrrogues i 35 faltes en contra

Partit èpic el que s'ha jugar avui a Salamanca. Quasi cent punts per equip, dues pròrrogues i 35 faltes pitades a l'equip visitant. L'Hospitalet necessitava una victòria que el deixés a un partit d'oblidar el descens, però el Tormes, encara més necessitat, va lluitar fins el final per obtenir una victòria imprescindible per mantenir-se en la lluita per la permanència.

El CB L'Hospitalet no ha aconseguit la victòria que el deixava a un partit de la salvació. Tot i lluitar dur a Salamanca, l'equip local, el CB Tormes, ha imposat la seva major urgència de victòries. L'incertesa però, ha durat fins al final. Un final que semblava que no arribaria mai.

Dues pròrrogues han forçat els dos equips en la seva lluita èpica, fins arribar a una victòria que ha costat 99 punts en anotacions pels locals per 91 dels visitants. Pel camí, 35 faltes pitades a L'Hospitalet.

Abans d'això, un partit on ambdos equips mai s'han separat més enllà dels tres punts. A la mitja part, per exemple, el marcador quedava 41-38. Al final del partit 75-75, al final de la primera pròrroga 80-80, i no ha estat fins a aaquesta segona pròrroga on els locals han posat un avantatge que els riberencs ja no han pogut igualar.

El Torrons Vicens haurà de seguir lluitant per la victòria que li queda per completar les set que el salven de la zona de descens.