11.10.2018

El Torrons Vicens CB L'H aconsegueix la primera victòria

Supera al CB Vic (70-92) amb un magnífic joc col•lectiu

L'equip riberenc ha recuperat les bones sensacions que va deixar la pretemporada superant amb molta solvència al Club Bàsquet Vic. Un triomf molt treballat que demostra que l'ensopegada del passat dissabte a casa davant del Villarrobledo va ser anecdòtica.

Partit molt seriós del Torrons Vicens CB L'Hospitalet que li va servir per aconseguir el primer triomf a la Leb Plata. L'entrenador José Manuel Hoya va sortir amb el cinc inicial que ara mateix presta més garanties: Joan Creus, Iván García, Nil Baqués, Shota Gelazonia i Albert Homs.

L'inici de l'Hospi va ser espectacular, amb un parcial de 3 a 17 que va obligar als d'Osona a demanar el seu primer temps mort. El rival va reaccionar amb bon joc ofensiu i tancant molt bé la defensa. Fruit d'això el CB Vic es va posar un punt per davant. Va ser en aquest moment quan va sortir al rescat un Iván García superb. L'ala pivot va afinar el canell i va anotar quatre triples consecutius, posant l'equip novament per damunt al marcador (+10).

A partir d'aquest moment el Torrons Vicens CB L'Hospitalet va jugar a plaer, dominant el partit, amb bona circulació de pilota sota la direcció d'un Joan Creus que cada dia que passa agafa més galons al vestidor.

El mister José Manuel Hoya, amb el partit controlat, va apostar per fer rotacions i repartir minuts. La nota més positiva és que a manca d'un minut i 40 segons pel final, l'Hospi va posar en pista a cinc jugadors formats a la pedrera: Toni Liria, Isaac Mayo, Danil Cherneha, Álex Navas i el recent incorporat Nil Baqués, que també va passar per les categories inferiors.