CB Villarrobledo - Torrons Vicens CB L`Hospitalet

10.12.2018

Cruel derrota del CB L'Hospitalet a Villarrobledo

Un triple de Isler a dos segons condemna als de José Manuel Hoya (70-67)

Dura derrota del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que ha caigut a Villarrobledo per 70-67, en un partit decidit en els darrers segons.

Ha estat Isler, amb un triple a falta de dos segons, qui ha donat el que seria l'avantatge definitiu per als locals. El darrer llançament de Creus, a la desesperada, no ha entrat, condemnant l'Hospi a la setena derrota del curs.

Abans, l'Hospi ha tingut diferents opcions per posar-se davant però la defensa local, fregant en moltes ocasions la legalitat, ho impedia. L'arbitratge va situar el llistó de les faltes molt alt, un fet que ha incomodat en excés al CB L'Hospitalet.

El partit, en qualsevol cas, ha estat igualat durant bona part del mateix, amb només dos moments en els quals algun dels dos equips dominava el tempo. El segon període ha estat dels locals, fet que els servia per marxar 40-32 al descans, mentre que l'inici del tercer quart, amb un parcial de 0-7, ha estat pels hospitalencs.

Una derrota que fa mal, per la manera i per complicar el futur immediat de l'Hospi, que es torna a allunyar de les primeres posicions. Aquest dimecres, a casa contra el Vic, serà el moment de tornar a recuperar el camí de la victòria.