CB Villarrobledo vs Torrons Vicens CB L´Hospitalet

01.12.2019

El CB L'H recupera sensacions guanyant al C.B Villarrobledo (89-94)

Els riberencs somien amb la Fase d'ascens a LEB Or

Victòria molt important del Torrons Vicens CB L'H de cara a mantenir-se viu en la lluita per quedar entre els sis primers classificats. L'equip de José Manuel Hoya retorna al camí del triomf després de l'última derrota a casa, i ho fa davant un rival directe pels primers llocs de la classificació.

El Torrons Vicens s'ha tret aquest cap de setmana el mal sabor de boca que va deixar l'última derrota sobre la botzina que va patir a casa. Per fer-ho ha viatjat fins a Villarrobledo, a Albacete, i s'ha enfrontat a un equip que fins el partit d'avui era cinquè a la classificació, tres posicions per sobre dels riberencs, vuitens. El C. B. Villarrobledo és, doncs, un rival directe en la lluita per finalitzar la temporada entre els sis primers classificats, pel que la victòria d'avui val doble.

El CB L'Hospitalet ha demostrat avui tres coses. Que les derrotes no pesen, que els rivals no l'espanten i que l'eqiuip és un ferm aspirant a la fase d'ascens de la LEB Plata. Els riberencs han dominat el partit des del principi, i han imprés un ritme molt alt des del principi. Fruit d'això, el primer quart acabava amb 20-28, amb una anotació pels riberencs, prop dels 30 punts, poc habitual dels primers quinze minuts.

Al segon quart el Villarrobledo es reposava de la intensa sortida dels visitants, i retallava distàncies al marcador. Tot i això, mai va aconseguir posar-se per davant del Torrons Vicens, que arribava al descans amb avantatge (42-45).
A la tornada de la mitja part les coses seguien igual. En un breu miratge als 5 minuts del tercer quart, on els locals agafaven la capdavantera (59-58), però fora d'aquesta excepció els riberencs van anar sempre pel davant al marcador, amb una diferència que no sobrepassava els cinc punts, però que es defensava sòlidament (66-71).

Així s'arribava al final, i amb la victòria tan a prop, el Torrons Vicens es va esforçar per demostrar que la volia. Alguns períodes de bon joc marcaven en algun moment la major distància al marcador (76-85), i això permetia enfrontar-se amb major comoditat als embats dels locals, que també buscaven una última remuntada. Però no ho aconseguien.

Liderats per un magistral Xavi Guia l'equip s'enfilava fins els 94 punts per tancar un partit que retorna a CB L'Hospitalet al camí per la victòria, i que apropa una mica més el somni de l'ascens.