ENRODAT 2022

21.04.2022

Les activitats es faran de 10 a 14 hores dividides en quatre apartats: la pedalada, exhibicions, tallers i una master class esportiva organitzada pels Poliesportius Municipals de la ciutat.

A les 10 hores es donarà el tret de sortida a la pedalada, oberta a les bicicletes, els patins i les bicis adaptades i a qualsevol altre vehicle sense motor, que comptarà amb la col·laboració de Caprabo. No cal inscripció i serà obligatori portar casc. Es tracta d'un recorregut urbà de 10 km, amb sortida i arribada a la plaça d'Europa, per carrers de Santa Eulàlia, Sant Josep, el Centre i Gornal.

Les exhibicions aniran a càrrec de vuit entitats esportives de la ciutat que mostraran la pràctica de diferents disciplines esportives, aquí estarem presents amb la escola de bàsquet i jugadors del primer equip.

Pel que fa als tallers, oberts a la participació de tothom, n'hi haurà 17, com a mostra significativa de l'oferta esportiva associativa de la ciutat. Entre d'altres, es podrà gaudir de tallers de taekwondo, futbol americà, rugbi, aeromodelisme, acrobàcies, bàsquet, natació i futbol. També hi haurà un taller per pintar samarretes i un altre de manteniment de bicicletes, a càrrec de la botiga de Decathlon a L'Hospitalet.

A les 12 hores començarà la master class esportiva, dirigida per monitors d'aquesta activitat dels poliesportius municipals amb activitats de body combat, zumba i body balance.

A la plaça d'Europa hi haurà també un espai informatiu de mobilitat segura i saludable, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i es difondran també els canvis introduïts darrerament a la normativa en relació amb l'ús dels patinets a la via pública i que entraran en vigor properament i la xarxa ciclable de la ciutat.

L'Enroda't s'inscriu en les accions que la Regidoria d'Esports desenvolupa per promocionar l'esport a l'aire lliure, aprofitant diferents espais de la ciutat, com a hàbit de vida saludable. Aquestes actuacions s'emmarquen en el compromís de L'Hospitalet amb l'assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS), que en aquest cas es vinculen a la salut i al benestar (ODS 3) i a aconseguir ciutats més sostenibles (ODS 11), a través d'una mobilitat que eviti l'ús de vehicles que funcionin amb energies fòssils.

L'activitat compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Noticia disponible en nuestro Instagram