Fibwi Palma - CB L´Hospitalet J.4

24.10.2022

Mal partit dels hospitalencs a la pista del Fibwi Palma (109-79)

El CB L'Hospitalet ha encaixat la tercera derrota consecutiva, segurament la més dura de les registrades fins ara. Mal partit de l'equip davant el Fibwi Palma i derrota per 109-79.

I això que el primer període semblava indicar un escenari ben diferent. L'Hospi s'agradava en atac i trobava opcions per anotar. El trident Lozoya, Knowles i Sevillano liderava l'ofensiva dels de Xavi Carvajal, que tancaven els primers deu minuts per davant, 19-25,

Però a partir d'aquí, desconnexió. El Palma sortia endollat al segon quart i l'Hospi no va saber frenar l'empenta local. Els balears es posaven per davant i ja no deixarien mai de liderar el marcador. És més, el pas del minuts només feia augmentar la renda a favor del Fibwi Palma.

Al final, 109-79, en un partit que ha de servir per fer reaccionar l'Hospi. L'equip de Xavi Carvajal ha de serrar les dents en defensa i evitar que els rivals anotin amb tanta facilitat. Els partits de molts punts no són, ni de bon tros, els que necessita el CB L'Hospitalet per sumar victòries.