Fibwi Palma - Sandá Electroclima CB L´Hospitalet

06.11.2023

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet ha fet suar de valent al Fibwi Palma en un enfrontament que no s'ha decidit fins als darrers minuts, quan els balears han tingut un major encert de cara a cistella. Tot i la derrota es poden extreure notes positives, com ara l'actitud competitiva de l'equip i la millora en la captura de rebots, amb un total de 37 rebots. També notable ha estat la bona circulació de la pilota, amb només nou pèrdues registrades.

L'inici de l'enfrontament no ha estat esperançador pels interessos riberencs. Amb un parcial en contra de de 25 a 14 al final del primer quart. El conjunt de Claudio Jorquera ha sabut reaccionar i abans del descans ha escurçat distàncies, fixant el marcador en 37 a 34 a la mitja part.

La segona part ha començat de manera semblant a la primera, amb un Fibwi Palma molt afinat en atac i molt agressiu en defensa. Un nou parcial de 22 a 15 a favor dels illencs semblava que sentenciava l'enfrontament. El CB L'Hospitalet no ha llençat la tovallola, i fins i tot ha aribat a somiar amb la victòria. L'equip local ha tret orgull i ha sentenciat el duel amb uns bons minuts ofensius a la recta final.

La derrota deixa al Sandá Electroclima en 8a posició, el que vol dir places de playoff d'ascens. El balanç riberenc és de tres victòries i tres ensopegades.