Gran Canaria B - Torrons Vicens CB L´Hospitalet

22.10.2019

El CB L'Hospitalet aconsegueix la primera victòria fora de casa en un partit èpic

CB Gran Canaria "B" 71 - CB L'Hospitalet 72

L'Hospi ha superat l'assignatura pendent d'aquest inici de temporada en vèncer a domicili davant el filial del Gran Canaria per un ajustat 71-72. Un partit molt treballat, amb remuntada i final d'infart que suposa una important injecció de moral per als riberencs.

El partit ha començat amb un Gran Canaria que ha passat per sobre un CB L'Hospitalet que era incapaç de seguir el ritme anotador dels locals. Així, el primer quart acabava amb un 20 a 11 a favor dels canaris.

En el segon quart, l'Hospi ha començat a recuperar-se del cop inicial, però no ha estat suficient per evitar perdre el parcial per 3 punts de difererència i arribar al descans amb un marcador de 39 a 27.

A la represa ha arribat l'èpica de la remuntada. Era un moment clau del partit i el CB L'Hospitalet ha sabut aprofitar-lo per donar el millor de sí mateix i capgirar la situació. Amb tota la carn a la grallea, l'equip de José Manuel Hoya ha tancat un espectacular tercer quart amb un parcial de 9 a 21, un resultat que posava l'empat al marcador amb 48 punts per a cada equip.

L'hora de la veritat arribava en el darrer període, un quart molt igualat amb dos equips que s'ho jugaven tot. En un últim minut apoteòsic, en què els riberencs perdien de 3, el Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha aconseguit posar-se per davant gràcies a l'encert en quatre tirs lliures en les últimes dècimes del partit.

Una victòria que permet a l'Hospi mantenir-se en la cinquena posició de la taula i allunyar-se d'alguns dels seus rivals directes.