Homenatge Marcel·lí Maneja

05.08.2022

El proper dimecres 14 de setembre organitzat per l'Ajuntament de L´Hospitalet de Llobregat, es celebrarà un homenatge a Marcel·lí Maneja.

Al Poliesportiu Municipal Marcel·lí Maneja a partir de les 18:30h de la tarda  s`inagurará l'espai Marcel·lí Maneja amb l'exposició de trofeus aconseguits per un dels esportistes més importants de la ciutat, acte exclusivament familiar.

L'esdeveniment es tancarà amb la celebració d'un partit amistós entre els equips del Joventut de Badalona i Bàsquet Girona (ACB) serà a partir de les 20:10h

L'Ajuntament de L´l'Hospitalet de Llobregat comptarà amb la col·laboració en l'organització del Club Bàsquet L´Hospitalet. 

Pel fet que la disputa del partit és entre dos equips ACB en el Poliesportiu Municipal que compta amb un aforament límitat, es posaran a la disposició dels socis del club una sèrie d'invitacions que podran recollir per les oficines del club fins al dia 3 de setembre previ registre en el formulari adjunt. 

Per a aquest esdeveniment especial els socis podran sol·licitar solament una invitació (queda exclosa l'entrada de dues persones per motius d'aforament i organització).

Els jugadors del club en categoria escola i minis participaran de l'esdeveniment a peu de pista al costat dels seus entrenadors.

La resta de jugadors i entrenadors de categoria Pre Infantil a Júnior hauran de registrar-se també en el formulari adjunt per a poder assistir al partit.

A partir del dia 3 de setembre s'indicarà l'estat de l'aforament, en cas de quedar invitacions lliures es detallarà perquè puguin inscriure's aquells que vulguin assistir i no disposin d'invitació, es realitzarà per ordre d'inscripció fins a esgotar invitacions.

Lamentem les molèsties que puguem ocasionar a les nostres famílies en l'apartat invitacions, sent això part de l'organització aliè a la nostra voluntat.

FORMULARI - TANCAT