Huesca la Magia vs CB L´Hospitalet

21.11.2022

Derrota del CB L'Hospitalet a la pista del CB Osca (74 - 68)

Els riberencs van lluitar fins al darrer segon

El CB L'Hospitalet acumula quatre derrotes en els quatre partits que ha jugat aquesta temporada fora del poliesportiu municipal Centre - Marcel·lí Maneja. El conjunt de Xavi Carvajal han competit a un gran nivell per trencar aquesta ratxa. La permanència està a només una victòria.

El CB L'Hospitalet a tingut a tocar el primer triomf a domicili de la temporada. Tot i la baixa sensible de darrera hora del pivot Danrad Knowles l'equip sempre ha estat ficat en el partit. Una gran feina en defensa els ha permès imposar-se en el primer període per un punt (16-17). El CB Osca ha posat una marxa més en atac i ha aconseguit marxar al descans amb un lleuger avantatge (39-36).

La segona meitat ha arrancat amb un Hospi molt disciplinat a l'hora de frenar l'ofensiva dels aragonesos. Al mateix temps, uns inspiradíssims Grant Lozoya, Edgar San Epifanio i Gerard Sevillano han liderat l'equip quan més ho necessitava. Amb un parcial de 12 a 15, el conjunt de Xavi Carvajal han iniciat el darrer període amb avantatge al marcador.

Dues jugades polèmiques protestades per l'Hospi han marcat el tram final de l'enfrontament. El CB Osca ho ha aprofitat per posar-se per davant a l'electrònic i saber administrar l'avantatge fins al final del duel.

Tot i la derrota, la permanència es troba a una sola victòria de distància.