Informativa Comité Competición FCBQ

08.03.2023

Com a representant del CB L´Hospitalet Sergi Guia, hem estat presents a la xerrada de la fcbq relacionada amb el comitè de competició.

Adreçades a les diferents entitats afiliades i a qualsevol persona amb llicència federativa i/o directiva de club, l'objectiu d'aquestes novedoses trobades és explicar i oferir a les entitats una sèrie de pautes per tal que puguin defensar els seus drets davant dels Comitès Jurisdiccionals federatius.

Aquesta primera xerrada celebrada a Barcelona va reunir un total de 75 assistents i es va iniciar amb una primera part on es van explicar de manera pautada els procediments a seguir per defensar una persona desqualificada, presentar recursos en les diferents instàncies, reclamar quotes impagades, denunciar vulneracions en el fitxatge de menors, així com també els processos de desvinculació i cartes de baixa a càrrec de la Jutgessa del Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació, Sònia Navarrete. Tot seguit va ser el torn dels assistents que van poder preguntar dubtes i realitzar consultes en una trobada molt participativa que també va comptar amb una benvinguda per part del President de l'FCBQ, Ferran Aril.