Isover Basket Azuqueca - Torrons Vicens CB L`Hospitalet

03.12.2018

El CB L'Hospitalet suma el segon triomf consecutiu

Victòria dels de José Manuel Hoya a Azuqueca per 76-79

Importantíssim triomf del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que ha superat al Basket Azuqueca per 76-79. Els de José Manuel Hoya se situen ara a una victòria del sisè classificat.

Primer quart igualat, amb un Azuqueca que semblava una mica més encertat. Els de Guadalajara dominaven sempre en el marcador, tot i que amb distàncies curtes. Uns bons instants finals de l'Hospi permetien als de José Manuel Hoya empatar el partit just al final dels deu minuts inicials, 20-20.

El segon període s'iniciava amb l'equip local aconseguint el màxim avantatge del partit fins aquell moment, 27-20. Un miratge, ja que tres triples consecutius de l'Hospi, dos d'Iván García i un d'Egert Haller, permetia als hospitalencs tornar a entrar en el partit. I no només això, perquè els visitants es van destapar per marxar al descans amb la primera gran renda dels de José Manuel Hoya, 31-39.

Ha estat al tercer període quan l'Hospi ha posat els pilars per aconseguir el triomf definitiu. Bon quart dels hospitalencs, que entraven als deu minuts finals amb un més que esperançador 40-56. L'Azuqueca, no obstant això, no s'ha rendit i s'ha arribat a situar a només dos punts, 73-75. L'Hospi no s'ha deixat arrossegar pels nervis i ha acabat superant al combatiu equip local per 76-79.

Un triomf, segon consecutiu, que fa que l'Hospi acabi la primera volta amb un bon regust i a només una victòria del sisè classificat, gran objectiu dels de José Manuel Hoya. La setmana vinent, partit a la pista d'un rival directe, el Villarrobledo.