Joventut Badalona B vs Torrons Vicens

14.03.2022

Victòria de l'equip de Xavi Carvajal a la pista del Joventut per 72-76

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet acabarà la fase regular del grup C2 de la Lliga EBA com a primer classificat. La victòria a la pista del Joventut per 72-76 fa que l'equip de Xavi Carvajal sigui campió de forma matemàtica.

Un triomf que, com a l'anada, ha estat competit fins al final. De fet, ha començat molt millor la Penya, que ha arribat a gaudir de 13 punts d'avantatge (25-12 durant els primers compassos del segon quart). L'Hospi, com és habitual, no ha perdut la cara al partit i ha reaccionat per arribar al descans relativament a prop, 43-38. Albert Real, amb 14 punts, ha estat el líder de la remuntada.

Després del descans el Joventut ha tornat a sacsejar el duel però l'Hospi novament no s'ha deixat vèncer. El conjunt de Xavi Carvajal, per darrere durant bona part del partit, entrava al període decisiu per davant, 56-57.

Els darrers minuts han estat absolutament igualats, amb avantatges mínims. Iván García, amb tres triples consecutius, deixava el duel encarrilat (65-71) per a un Hospi que ja no ha deixat que el Joventut tornés a liderar el partit.

Al final, 72 a 76, un triomf que fa que el Torrons Vicens CB L'Hospitalet asseguri la primera posició del grup a falta de tres partits. De moment, això significa que el conjunt de Xavi Carvajal disputarà l'eliminatòria prèvia a la fase d'ascens a casa.