Monbus CB Igualada vs Torrons Vicens

15.11.2021

Victòria a la pista del CB Igualada per 86-88

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha patit com mai però ha acabat enduent-se la victòria d'Igualada, rival que també arribava invicte al duel. El triomf per 86-88 permet als de Xavi Carvajal ser líders en solitari.

L'Hospi, acostumat a guanyar amb solvència, sabia que contra Igualada la història seria diferent. Això ha fet que, des del principi, el conjunt de Xavi Carvajal sortís amb intensitat, un fet que l'ha permés gaudir dels primers avantatges.

De fet. el 10-8 ha estat l'última vegada que l'Igualada ha estat per davant en el marcador. L'Hospi començava a funcionar, marxava al primer quart amb 23-28 i al descans 43-51. Diferències no definitives però que sí servien per dibuixar el que estava sent el guió del partit.

Però l'Igualada no havia arribat invicte al duel de casualitat. Els de l'Anoia són en equip de nivell i avui ho han demostrat. Altres conjunts quan l'Hospi aconseguia cert avantatge abaixaven els braços. L'Igualada s'ha mantingut sempre a prop, esperant el seu moment.

I aquest ha arribat quasi fregant el final de partit. Després de molts minuts fent la goma, a falta de 48 segons un ex Hospi, Nil Baqués, ha empatat el partit a 86. El primer lloc es jugaria en menys d'un minut.

I aquí el Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha tingut la sort de cara. Primer, amb uns peus assenyalats sobre Roger Pérez que han permés l'Hospi tenir 14 segons més de possessió quan la bola estava ja quasi perduda. I després amb una protestada falta sobre Marcus Latham que l'americà no ha desaprofitat per anotar els dos tirs lliures.

Amb poc més de quatre segons per jugar, l'Igualada no ha pogut anotar, gràcies principalment a la defensa d'Edgar San Epifanio sobre el llançament d'Edu Tejero. 86-88 i la victòria que marxava a l'Hospitalet.

El triomf permet l'Hospi ser, per primera vegada en el que portem de temporada, líder en solitari. Set victòries i cap derrota per al conjunt de Xavi Carvajal, que té el plus d'haver guanyat a dues pistes molt complicades com són les d'Esparreguera i Igualada.