Nautico Tenerife vs Torrons Vicens

15.05.2022

El conjunt de Xavi Carvajal supera el Náutico Tenerife (56-64) i recupera la categoria perduda

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha aconseguit pujar a la LEB Plata. L'equip de Xavi Carvajal ha superat el Náutico Tenerife en l'últim partit de la fase d'ascens i recupera la categoria perduda la temporada passada.

Partit entre dos equips esgotats, que venien de jugar tres duels en tres dies consecutius. El ritme, malgrat tot, era prou intens i l'absència de faltes personals feia que encara fos més ràpid.

Millor inici de l'Hospi, que ràpidament va tenir resposta del Náutico Tenerife. Els dos equips aconseguien distàncies curtes, quasi mai superiors als cinc punts i el duel avançava sense que ningú pogues trencar el partit.

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que no podia comptar amb Marcus Latham ni Xavi Guia, lesionats. A falta de pocs minuts per al final també tenia problemes Placide Nakidjim, però l'Hospi havia aconseguit una renda prèviament, 51-60. Sense el pivot del Txad, l'Hospi va patir per mantenir l'avantatge però finalment ho va aconseguir. 56-64 i el Torrons Vicens CB L'Hospitalet que torna a la LEB Plata.

Una temporada excel•lent del conjunt de Xavi Carvajal, que ha demostrat gran caracter i competitivitat. Quan les coses han anat malament, el conjunt sempre ha tingut resposta i ha aconseguit tornar a la tercera categoria del bàsquet espanyol. El viatge per la lliga EBA només ha durat una temporada.