Òscar Navarro i Josep Maria Planas staff técnic

29.05.2024

El Director Esportiu Jorge Tarragona ha presentat en societat al nou entrenador del primer equip, Òscar Navarro, amb gran experiència a lliga EBA, última temporada Alpicat.

En les darreres temporades, el tècnic esparreguerí ha dirigit el CB Esparreguera amb qui va aconseguir un Campionat a Copa Catalunya, ascens a Lliga EBA.
També va dirigir el CB Igualada l'any que precisament va pujar el nostre equip a LEB Plata, sent junt Esparreguera els dos rivals més forts que van competir amb nosaltres per les places d'ascens.

Per tan Òscar serà l'encarregat de dirigir el nou projecte esportiu encapçalat per Jorge Tarragona, l'objectiu un planter amb jugadors joves i veterans que puguin competir a la tercera feb per les posicions capçaleres i amb el pas del temps i la feina perquè no, ens retornin al nostre lloc.

Molta sort Òscar.


Josep Maria Planas acompanyarà en aquest projecte a Òscar Navarro, el segon entrenador del primer equip tindrà l'oportunitat de viure su segona experiència a la banqueta formant part del staff tècnic de Òscar.

I es que aquesta dupla va compartir banqueta al CB Igualada on van estar a punt de classificar-se per el play off d'ascens després d'una gran temporada.

Josep Maria, conegut per tots els títols que ha dóna't a Catalunya en seleccions arriba després de dos anys dirigint el CB Castelldefels a EBA, conjunt que es va jugar a l'últim partit de lliga classificar-se per els play offs d'ascens a LEB Plata, el average ho va impedir.

Molta sort Josep Maria.