Pajarraco CB Santfeliuenc - Sandá Electroclima CB L´Hospitalet

13.11.2023

Derrota del conjunt de Claudio Jorquera a la pista del CB Santfeliuenc

Mal partit del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet a la pista del Pajarraco CB Santfeliuenc. El conjunt de Claudio Jorquera ha caigut 84-64 en un duel on els hospitalencs no han acabat de trobar la intensitat necessària.

I, novament, el tercer quart ha estat el moment en el qual el conjunt hospitalenc s'ha desinflat. Casualitat o no, en els set partits que portem de temporada l'Hospi només ha estat capaç de guanyar un tercer període (a casa contra l'Horta Godella). A la resta, fins i tot en les victòries, el pas de vestidors no ha estat profitós per als de Claudio Jorquera.

I aquest fet, en partits igualats, pot resultar decisiu. Ha estat el cas del dia d'avui, en un duel que quasi sempre ha dominat el CB Santfeliuenc però on l'Hospi, durant la primera meitat almenys, es mantenia a prop dels locals.

Però el tercer període s'ha iniciat amb un parcial de 14-2 i la història del partit ha canviat totalment. El Santfeliuenc ha cregut més que mai en la victòria i l'Hospi ha volgut reaccionar però ja era massa tard. Els homes de Claudio Jorquera mai tornarien a apropar-se als locals com per somiar amb la remuntada.

Arnau Tarrida i Danrad Knowles han estat els millors d'un Hospi que tornarà a jugar com a local el pròxim dissabte, després de dos partits consecutius a domicili. Toca reaccionar de la mateixa forma que després del partit perdut contra el Cartagena, l'altra gran derrota del que portem de temporada dels hospitalencs. En aquella ocasió, l'equip de Claudio Jorquera es va aixecar i va deixar enrere el pal rebut. Esperem que la història es repeteixi.